Dersom du kjøper festivalpass eller er med i en gruppe har du i 2023 tilgang til campen fra onsdag 5. juli

TELT

De aller fleste av våre deltagere finner frem det gode gamle teltet. Ingen tvil om at det i all sin enkelhet gir deg den helt spesielle festivalstemningen. For de fleste er festival = telt.

Følg anvisninger fra vakter når dere kommer til Risøya så vil dere få beskjed om hvor dere kan finne plass til teltet deres.Ta hensyn til branngater og vær gode naboer.

Overnatting er inkludert i festivalpass, men ikke i dagspass.
Dersom du skal overnatte én enkeltnatt så er det et tillegg i prisen. Se https://sgmm.no/billetter for pris

CAMPINGVOGN/BOBIL

Vi har 100 campingvogn/bobilplasser som har tilgang til strøm, disse plassene koster 950,- pr.vogn/bil for hele festivalen. Ønsker du plass uten tilkobling til strøm koster dette 450,- for Campingbil/Vogn, og 250,- for camplet eller taktelt. Dette kan bestilles på Checkin sammen med billett eller betales ved ankomst. Vi reserverer ikke plasser og det er førstemann til «mølla». Grunnet mangel på plass og brannforskrifter vil det heller ikke være anledning til å sette opp fortelt på campingvogn/bobiler.
Biler kan ikke parkeres sammen med campingvogn og må ut av øya etter at campingvognen er kjørt på plass. Det er kun biler registrert som bobiler og varebiler med grønne skilter som kan brukes til overnatting.

BÅT

Vi er lokalisert midt i det fineste av Sørlandets skjærgård,med Lyngør bare et steinkast unna. Det vil da være naturlig at mange av våre festivaldeltagere velger å komme med båt. Vi vil derfor så langt det lar seg gjøre legge tilrette for deg som ankommer med båten din.
NB: Begrenset antall plasser!
Ta kontakt med Per Langemyr for å bestille plass til din båt;
48 15 01 00
(per.langemyr@traftec.no)

Glamping

I år igjen tilbyr vi glamping på et av de vakreste campingområdene vi har på øya. Her vi det bli satt opp telt, som er innredet med teppe, belysning, senger, overmadrasser, dyner og puter. Teltene tar fra 2-4 personer og koster 6800,- for hele festivalen (Festivalpass kjøpes separat). Ønsker du en meget komfortabel festivalopplevelse er dette alternativet for deg. Vi har maks 10 plasser, så her er det førstemann til mølla.

Er du 20 år eller eldre, kan du sjekke ut glampingen som ligger i forbindelse med Støperiet ved å klikke her!

Du bestiller glampingtelt i skjemaet rett under bildene, her på denne siden!

Hengekøyepark

Vi har også etablert en egen hengekøyepark på Risøya.
Her kan du ta med din egen hengekøye, og sette bagasjen tørt i en av våre hyller med tak.
Inngangen til hengekøyeparken er mellom Nikodemus og Hovedscenen, og camping her skjer på eget ansvar.

Telthotell

Det er mange som liker å være sammen så mye som mulig under Skjærgårds og vi gir deg igjen muligheten til å leie et telt-hotell til deg og dine venner.

Når du kommer til Risøya vil telt-hotellet være oppslått og når du reiser igjen så pakker vi det sammen for deg.
Det vil være et begrenset antall telt-hotell som vil bli satt opp på forskjellige steder rundt på Risøya, og de som har meldt seg på først får først velge plassering.

Tips: Send en utfordring til lokale bedrifter om å være med å sponse teltet ved å få reklamespotter på teltduken.

Vi kan tilby følgende hotelter (inkl. strøm).
6m x 9m til 20 pers pris pr.pers 400,- (Vi fakturerer 8000,-) (2,7 kvm pr pers)
9m x 9m til 30 pers pris pr pers 350,- (Vi fakturerer 10500,-)  (2,7 kvm pr pers)
9m x 12m til 40 pers pris pr pers 325,- (Vi fakturerer 13000,-) ( 2,7 kvm pr pers)
Bestillingsfristen er 13.mai.

Hotell

Det er noen som ønsker litt mer komfort på festival. Risøya ligger helt ute i havgapet mellom Tvedestrand og Risør. Det er derfor ikke mye hoteller i umiddelbar nærhet. Men er du villig til å ta en liten kjøretur så finner du mange gode alternativer.

LYNGØRPORTEN (GANGAVSTAND)

I gåavstand fra Risøya ligger Lyngørporten. Anlegget ligger på Gjeving, fastlandssiden av det verneverdige Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørfjorden. I denne sørlandsidyllen får du innkvartering i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt. Vær tidlig ute med å reservere rom her.

SØRLANDETS FERIESENTER (25 MIN)

Sørlandet Feriesenter har en idyllisk beliggenhet ned mot Sandnesfjorden, midt mellom trehusbyen Risør og øyperlen Lyngør.

RISØR GJESTGIVERI (25 MIN)

Risør Gjestgiveri er et tradisjonsrikt og koselig gjestehus ved Sørfjorden, 7 km fra Risør sentrum. Vi tilbyr rimelig overnatting; bed & breakfast, i naturskjønne og landlige omgivelser, i Risør, med spaseravstand (150 meter) til idyllisk fjord, badestrand og båtutleie.

TVEDESTRAND FJORDHOTELL (25MIN)

Hotellet ligger sentralt plassert i Tvedestrand, midt på brygga,
og med en fantastisk utsikt utover fjorden fra 16 av hotellets 25 dobbeltrom.
20 km fra Risøya til Tvedestrand

RISØR RESORT-MOEN CAMPING (25 MIN)

Risør Resort – Moen Camping ligger idyllisk til innerst i Sørfjorden – på fjordens solside. Utleie av hytter og leiligheter

LINDLAND NATUR (30 MIN)

Her finner du eksperimentell arkitektur side om side med gamle tømmerhus med gress på taket. Et steinamfi ligger i gressbakken og venter at mennesker skal fylle det.

RISØR HOTELL (30 MIN)

Hotellet som ble bygget i 1861, ligger på bryggekanten, omkranset av gamle, hvitmalte trehus. Her er alt lagt til rette for ro, stillhet og rekreasjon om man ønsker det.

DET LILLE HOTELL (30 MIN )

Det Lille Hotel tilbyr 14 komfortable suiter på 45 til 100 m², i restaurert gammelt bymiljø med maritim og romantisk atmosfære, hver med 2 til 5 senger, stue, kjøkken, soverom, bad og uteplass.

RISØR PENSJONAT (30 MIN)

Velkommen til Risør Pensjonat. Et enkelt og trivelig pensjonat som tilbyr rimelig overnatting i sørlandsbyen Risør.

SJØVERSTØ FERIESTED (40 MIN)

Sjøverstø Feriested har fem hytter til leie på weekend- eller ukebasis. Hyttene ligger rett ved hovedhuset og har en fantastisk utsikt over fjorden. Hyttene har sengeplass for 4-6 personer, kjøkken, stue med fjernsyn og terrasse. 40 min fra Risøya