Er du klar for å være med å gi gjengen din sommerens beste opplevelse? Vi utfordrer deg til å bli gruppeleder!

Dette påmeldingsvalget er KUN for deg som er gruppeleder og som skal opprette en ny gruppe på 10 personer eller flere. Som gruppeleder må du opprette din gruppe her, og dette vil gi deg mulighet til å logge inn på Skjærgårds sin gruppeportal og få full oversikt over hvem som kjøper billetter til Skjærgårds M&M Festival i din gruppe. Du får en egen påmeldingslink som du kan sende ut til de du vil ha med i gruppen!

PÅ TVERS

I over 40 år har vi drevet med festival. Det har vært og er en fantastisk reise. På Skjærgårds samles vi på tvers av kirkesamfunn. Vi er ikke flere enn at vi må stå sammen og ikke mer ulike en at vi kan trives sammen.

SPLEIS GJENGEN

Det er få ting som rister et ungdomsmiljø like godt sammen som en skikkelig tur! På Skjærgårds får dere være et eget miljø i miljøet. Ungdommene sitter igjen med gode sommerminner, men også inspirasjon og ny glød for både kristenliv og ungdomsmiljø.

HVERT ÅR

Flere hundre ungdommer kommer i grupper hvert år. Da byr vi på et eget camp-område på Risøya hvor det eksempelvis organiseres felles måltider, samlinger, aktiviteter osv. En morsom, trygg og hyggelig måte å reise sammen som gruppe! 

DIN UTFORDRING

Er du ungdomsleder eller voksenperson i et miljø der det finnes ungdommer? Da vil vi herved gi deg en utfordring; Det er mange ungdommer i ditt miljø som ville ha mye igjen for en uke på Skjærgårds. Noen av disse vil kanskje ikke reise om du ikke er med og legger tilrette for en fellestur. Den innsatsen som du legger ned i tilrettelegging tror vi er liten i forhold til det dere får igjen i form av relasjonsbygging, opplevelser og gode sommerminner. 

Gevinsten i tillegg til sommerens høydepunkt er jo selvfølgelig at dere får gode rabatter på festivalpasset. Og sannsynlig er du med på å starte en god tradisjon.

PRAKTISK

Gruppen må være minimum 10 personer ved festivalstart. Hvis ikke blir prisen justert til ordinær billettpris og det blir sendt ut giro på resterende beløp.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger tips og råd for tilrettelegging av din gruppereise. Send oss gjerne en epost til sven@sglive.no eller ring 928 81 346

– Sjekk ut overnatting-siden for ulike alternativer. Kanskje Telthotell kan være aktuelt?
– Jobb med å få med så mange som mulig og Sjekk ut denne siden for promo-materiell