En spennende matopplevelse!

Om det er den største nachostallerkenen eller jordbær med softis som frister så kan du være sikker på å finne mye god mat på Skjærgårds. De frivillige i Skjærgårds Kiosk & Bistro gjør sitt ytterste for å servere den beste festivalmaten dere kan tenke dere. Vi har mye variert mat og har alternativer for både vegetarianere og veganere og har glutenfrie og laktosefrie alternativer.

Det er også plassert ut griller på campingområdene, så her kan man tilberede sin egen mat om man ønsker det! Med unntak av «åpenBARing» åpner alle de andre utsalgsstedene først på torsdag morgen, så om du kommer når campen åpner på onsdag så kan grillene, og medbrakt grillmat, våre lure å benytte seg av!

Vi har følgende utsalgsteder:

Oasen Varm Mat – Her lager vi og selger hamburgere, pizza, nachos, falafel og mye annet godt! Her kan du bli og mett slik at du klarer å holde ut gjennom de mange spennende konsertene.

Oasen Bakeri & Butikk – Vi baker ferske bakevarer hver dag som selges hos naboen vår; LIVE Scene. Der kan vi friste med med rykende varme skillingsboller og skoleboller. I butikken får du kjøpt gode ferdigsmurte bagetter som du kan nyte til frokost, og i tillegg får du kjøpt matvarer i butikken som gjør at du kan ordne deg litt mer selv hvis du ønsker det. Her får du og kjøpt brus, godteri og snacks så du kan klare deg gjennom festivalen. I tilfelle du har glemt såpe eller tannbørsten din får du og kjøpt dette og mer hygieneartikler her.

Isbar – Egen isbar hvor du får kjøpt kuleis i kjeks eller beger, og softis med diverse deilig strøssel. For å ikke glemme den legendariske «Skjærgårdsdrøm».

åpenBARing– Vår kiosk som står i gata ut mot sceneområdet. Her får du kjøpt snacks, drikke og vafler hvis du er sjessen.
Er du litt mer sulten kan du kjøpe deg en pølse eller en deilig bakt potet.

Frokostpass på Bedehuset
Det vil være mulig å kjøpe frokostpass på Bedehuset for 200,-. Her vil du få valget mellom et par varianter av frokost som holder deg frisk og opplagt frem til lunsj. Frokostpasset bestiller og betaler du i kafeen hos Bedehuset.

Utover disse utsalgsstedene finnes det flere mindre kiosker rundt på øya som tilbyr brus, is og diverse mat og snacks. Både LIVE-café, Bedehuset og Suburban kan friste med alt fra smoothie, kaffebar og masse annet.

Allergi

Vi har flere retter hvor vi tilbyr glutenfrie og/eller laktosefrie alternativer. Alle våre utsalgssteder har en oversikt over hvilke av hovedrettene som er allergivennlige. Er du usikker så ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere, så skal de hjelpe deg med å finne de alternativene som passer for deg. Vi tar allergier svært alvorlig, og har egne rutiner og utstyr for å tilberede maten for å ivareta deg som deltager.