Skjærgårds UNIK er den del av Skjærgårds Music & Mission, som er Nord-Europas største kristne musikkfestival for ungdommer og arrangeres i 4.-7.juli 2024.

Skjærgårds UNIK arrangeres 4. juli og er et samarbeid med Skjærgårds LIVE og Agder og Telemark bispedømmes arbeid for et inkluderende kirkeliv.

Hva er Skjærgårds Unik?

Torsdag 4.juli arrangeres Skjærgårds UNIK, for femte gang. Målet med Skjærgårds UNIK er å tilrettelegge for at ungdommer med funksjonsnedsettelse og utviklingshemming kan oppleve å være med på Skjærgårds. Dette gjøres ved å ha et eget program og ved å la deltakerne få oppleve Skjærgårds på egne premisser. 

Program
Programmet for Skjærgårds Unik-dagen er som følger:
10.00 Velkommen (LIVE-scene)
10.30 Velkommen-samling
12.00 Lunsj på LIVE-scene
13.00 Konsert med Sofie Fjellvang

Deltagerne står fritt til også å benytte seg av annet program som skjer på festivalen denne dagen.
NB: Kan komme endringer i programmet.

Transport
Deltagerne må selv sørge for å komme seg til festivalen, men vi vil sørge for at deltagerne på festivalen vil få tilgang til parkeringsplasser som er sentralt plassert på øya. Vi vil tilby intern transport på øya for de deltagerne som har behov for det. Gi beskjed om dette når dere melder dere på.

Mat
Det vil bli serverer lunsj på LIVE scene kl 12. Ut over dette har festivalen en rekke utsalgssteder hvor man kan kjøpe både kald og varm mat.

Helse
Festivalen er godt bemannet med helsepersonell. Leger og sykepleiere vil til enhver tid være på vakt på festivalen. Festivalen har også en egen ambulanse i beredskap.

Ledsager
Deltagerne kan ta med seg så mange ledsagere som er nødvendig. Ledsagerne vil få gratis entré på festivalen.

Pris
Deltagere på Skjærgårds UNIK vil få dagspass til 300/400,- inkludert lunsj. Ønsker dere å gjøre dette til en familiedag så vil vi også tilby samme pris til søsken. (Prisene forutsetter forhåndspåmelding)

Påmelding, betaling og ankomst

Siste frist for påmelding er mandag 1.juli.

Når du ankommer øya vil det være skilter til festivalkontoret. Alle henvender seg her. I festivalkontoret sier du navnet ditt, så får du utdelt festivalbåndet. Da vil du også få informasjon om hvor du kan parkere og hvor du skal møte opp.

Ytterligere informasjon eller spørsmål eller behov for tilrettelegging kontakt:
Ingeborg Gunnersen – 90627050 – ingeborg@sglive.no

Vi sees på Risøya!