MISSION

VI VIL UTFORDRE SYDENFERIEN

En uke i sommerferien kan ha veldig mye å si for resten av året. Åndelig, sosialt og musikalsk påfyll i feriens beste uke!

Gjennom nesten 40 år har vi ofte fått høre hvor viktig Skjærgårds har vært for troslivet til unge mennesker. Tusener på tusener av norsk ungdom har opplevd deltakelsen på Skjærgårds som en oase i en sommer hvor mye av det lokale ungdomsarbeidet har hatt ferie.
Det er heller ingen hemmelighet at norske ungdommer er viktige for Skjærgårds. I tillegg til at de er hovedgrunnen til vår eksistens, er vi også avhengige av at ungdom ønsker å benytte seg av det tilbudet vi presenterer.

De siste årene har vi opplevd at en av våre største «konkurrenter» er sydenferien med familien. I den anledning ønsker vi å slå et slag for å legge sydenferien til en av de kalde feriene, og heller sende ungdommene til Skjærgårds på Risøya, for å oppleve en skikkelig festivalsommer sammen med tusenvis av andre ungdom.

Vi har ingen værgaranti, men det vi kan garantere er inspirerte og oppglødde ungdommer, som både har bygd felleskap med andre, og fått solid forkynnelse i en periode som for mange betyr litt stillstand i kirke- og menighetsliv.
Etter ett års intens arbeid har vi booket inn noen av de største kristne artistene i verden, satt et program som vi tror vil inspirere og engasjere og lagd gode og trygge rammer for ungdom. Vårt høyeste ønske er at flest mulig skal få oppleve det vi tror kommer til å bli et av de absolutte høydepunktene i året, og for veldig, veldig mange et av de største høydepunktene i ungdomstida.

La oss heller møtes igjen til evaluering på Kanariøyene når istappene henger lavt over huet, og skoa er fulle av slaps og strøsand. Ryktene sier at årets Skjærgårds kommer til å bli en av de festivalene man ikke vil gå glipp av, og vi kan ikke si at vi er uenige.

fb
insta
snap