Skjærgårds UNIK logo

Skjærgårds UNIK er den del av Skjærgårds Music & Mission, som er Nord-Europas største kristne musikkfestival for ungdommer og arrangeres i 2019 fra 2.-7. juli.

Skjærgårds UNIK arrangeres i et samarbeid med Agder og Telemark bispedømmes arbeid for et inkluderende kirkeliv.

Hva er skjærgårds Unik?

Onsdag 3. juli arrangeres Skjærgårds UNIK, for tredje gang. Målet med dette prosjektet er å tilrettelegge for at ungdommer med utviklingshemninger kan benytte seg av festivalens program denne dagen. Det gjøres ved å ha et eget program med utgangspunkt i kulturscena og gi deltagerne anledning til å oppleve Skjærgårds på egne premisser

Skjærgårds UNIK på Facebook

Program
Programmet for Skjærgårds Unik-dagen er som følger:

TidHva
10.00Ankomst. Registrering. Vaffel.
Vi samles på Kulturscenen
10.45Velkomstsamling på Kulturscenen.
Sound of Happiness m.fl.
11.30Felles lunsj i Strandgata
12.00Omvisning på festivalens område
Fra klokka 12-15 vil følgende foregå HEL-gudstjeneste, dansekurs og aktiviteter på området.
15.00Konsert med Tore Thomassen avslutter fellesprogrammet på Skjærgårds UNIK.
Videre ting å være med på:
Silent disco, dansekurs og andre aktiviteter...
19.00Happening i Big Top

Deltagerne står fritt til også å benytte seg av annet program som skjer på festivalen denne dagen.
NB: Kan komme endringer i programmet.

Transport
Deltagerne må selv sørge for å komme seg til festivalen, men vi vil sørge for at deltagerne på festivalen vil få tilgang til parkeringsplasser som er sentralt plassert på øya. Vi vil tilby intern transport på øya for de deltagerne som har behov for det.

Mat
Vi vil ønske alle velkommen med noe å spise fra kl.10. Etter velkomstsamlingen spiser vi lunsj i fellesskap på festivalområdet. Ut over dette har festivalen en rekke utsalgssteder hvor man kan kjøpe både kald og varm mat.

Helse
Festivalen er godt bemannet med helsepersonell. Leger og sykepleiere vil til enhver tid være på vakt på festivalen. Festivalen har også en egen ambulanse i beredskap.

Ledsager
Deltagerne kan ta med seg så mange ledsagere som er nødvendig. Ledsagerne vil få gratis entrè på festivalen.

Pris
Dagspass for onsdag koster 400,-. Deltagere på Skjærgårds UNIK vil få dagspass til 250,- inkludert lunsj. Ønsker dere å gjøre dette til en familiedag så vil vi også tilby samme pris til søsken. (Prisene forutsetter forhåndspåmelding)

Lederseminar om inkludering
Onsdag 2.7 kl. 14.00 Blir det et åpent lederseminar om inkludering på kulturtorget. Her er alle som er på Skjærgårds velkommen!

Påmelding, betaling og ankomst
Påmeldingen sendes på mail til unik@sginfo.no. Påmeldingen må inneholde navn på deltageren (og søsken som blir med), alder, tlf nr til kontaktperson og antall ledsagere.
Siste frist for påmelding er torsdag 27 juni.

Når du ankommer øya vil festivalkontoret være det første du møter. Alle henvender seg her. Har du da meldt deg på på forhånd så vil du få dagspass til 250,- og informasjon om hvor du kan parkere og hvor du skal møte opp.

Ytterligere informasjon eller spørsmål eller behov for tilrettelegging kontakt: Rune Rasmussen telefon 48997100 eller rune.prest@gmail.com

Velkomstsamlingen begynner kl 10.45, men vi anbefaler at dere kommer til kl.10.00

Vi sees på Risøya!