8.-11. JULI 2021

Hotell

Det er noen som ønsker litt mer komfort på festival. Risøya ligger helt ute i havgapet mellom Tvedestrand og Risør. Det er derfor ikke mye hoteller i umiddelbar nærhet. Men er du villig til å ta en liten kjøretur så finner du mange gode alternativer.

BOKHOTELLET LYNGØRPORTEN
 (GANGAVSTAND)

I gåavstand fra Risøya ligger Bokhotellet Lyngørporten. Anlegget ligger på Gjeving, fastlandssiden av det verneverdige Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørfjorden.I denne sørlandsidyllen får du innkvartering i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt. Vær tidlig ute med å reservere rom her.

SØRLANDETS FERIESENTER (25 MIN)

Sørlandet Feriesenter har en idyllisk beliggenhet ned mot Sandnesfjorden, midt mellom trehusbyen Risør og øyperlen Lyngør.

RISØR GJESTGIVERI (25 MIN)

Risør Gjestgiveri er et tradisjonsrikt og koselig gjestehus ved Sørfjorden, 7 km fra Risør sentrum. Vi tilbyr rimelig overnatting; bed & breakfast, i naturskjønne og landlige omgivelser, i Risør, med spaseravstand (150 meter) til idyllisk fjord, badestrand og båtutleie.

TVEDESTRAND FJORDHOTELL (25MIN)

Hotellet ligger sentralt plassert i Tvedestrand, midt på brygga,
og med en fantastisk utsikt utover fjorden fra 16 av hotellets 25 dobbeltrom.
20 km fra Risøya til Tvedestrand

RISØR RESORT-MOEN CAMPING (25 MIN)

Risør Resort – Moen Camping ligger idyllisk til innerst i Sørfjorden – på fjordens solside. Utleie av hytter og leiligheter

LINDLAND NATUR (30 MIN)

Her finner du eksperimentell arkitektur side om side med gamle tømmerhus med gress på taket. Et steinamfi ligger i gressbakken og venter at mennesker skal fylle det.

HOLT CAMPING (30 MIN)

Holt Camping ligger like ved Fiane mellom de to sørlandsbyene Arendal og Tvedestrand.
4 mannshytter.

RISØR HOTELL (30 MIN)

Hotellet som ble bygget i 1861, ligger på bryggekanten, omkranset av gamle, hvitmalte trehus. Her er alt lagt til rette for ro, stillhet og rekreasjon om man ønsker det.

DET LILLE HOTELL (30 MIN )

Det Lille Hotel tilbyr 14 komfortable suiter på 45 til 100 m², i restaurert gammelt bymiljø med maritim og romantisk atmosfære, hver med 2 til 5 senger, stue, kjøkken, soverom, bad og uteplass.

RISØR PENSJONAT (30 MIN)

Velkommen til Risør Pensjonat. Et enkelt og trivelig pensjonat som tilbyr rimelig overnatting i sørlandsbyen Risør.

SJØVERSTØ FERIESTED (40 MIN)

Sjøverstø Feriested har fem hytter til leie på weekend- eller ukebasis. Hyttene ligger rett ved hovedhuset og har en fantastisk utsikt over fjorden. Hyttene har sengeplass for 4-6 personer, kjøkken, stue med fjernsyn og terrasse. 40 min fra Risøya