Nyheter

Publisert 25.april 2020

I dag kom beskjeden om at sommerens festival ikke kan avholdes.

Som vi hadde gledet oss til å feire vår 40. festival på Risøya i sommer!
Men viktigere enn å feire 40 år er det å stå sammen i kampen om å bekjempe covid 19, sammen med nasjonen og resten av verden.

Vi er allerede i gang med å overføre flere av artistene fra årets line-up til Skjærgårds Music and Mission festival 2021, og håper at vi i løpet av noen uker kan presentere en komplett line-upen for neste år.

MEN det blir ikke helt stille i sommer. Selv om vi ikke kan møtes er vi i gang med å planlegge Skjærgårds Music and Mission Digital Festival 3. og 4. Juli.

Vi kan garantere den gode Skjærgårdsfølelsen, med ulike elementer fra det som er Skjærgårds. Mer info kommer etterhvert.

Skjærgårds går en enormt utfordrende tid i møte, og vi kommer til å måtte jobbe hardt med å holde skuta flytende. Men vi kommer til å klare det, for vi skal se dere igjen i 2021.

Dere som har kjøpt billett til årets festival vil etterhvert få informasjon om refusjon av billett.

Billetter til festivalen i 2021 vil snart bli gjort tilgjengelige.

Vi håper dere vil være med å dele videre med venner og naboer slik at vi så snart som mulig kan bygge opp en stabil og god økonomi rundt videre drift av Skjærgårds Music & Mission Festival, og ikke minst at vi kan samles i hopetall på Risøya neste sommer.

 

Følg med på våre nettsider og i sosial medier for å få med deg hva som skjer i sommer.

Mvh

Ledergruppa i Skjærgårds Music & Mission Festival

 

 

Publisert 25.mars 2020
Det er spennende dager! Vi gleder oss til sommeren, samtidig som vi er veldig spente på om vi får gjennomføre festivalen eller ikke.

Vi får en del spørsmål om sommerens festival, og akkurat nå rår vi ikke over den avgjørelsen. Det er viktig for oss å følge det myndighetene sier, og vi ønsker ikke å ta uforsvarlige avgjørelser. Liv og helse kommer – selvfølgelig – først!

Vi kommer etter alle solemerker til å ta en avgjørelse i midten av mai, om ikke myndighetene gir noen råd eller instruksjoner før den tid.

Fra hjemmekontorene våre planlegger vi som normalt, om enn med redusert kapasitet. Vi har et helt rått program som vi kribler etter å vise dere! Frem til vi får andre beskjeder vil vi fortsett med å planlegge for årets store happening, vår 40. Skjærgårds Music & Mission Festival i juli. I morgen vil vi annonsere talerne for sommerens festival, før vi på fredag og neste uke slipper de siste artistene som er bekreftet.

Dere som har kjøpt, og kommer til å kjøpe, billett vil ved avlysning få nærmere beskjed om hvordan dere får disse refundert.
Har du spørsmål angående Skjærgårds så føl deg fri til å ta kontakt på mail post@sginfo.no.

Mvh
Roar Korsæth Eikli
Festivalsjef
Skjærgårds Music & Mission Festival

 

Publisert 16. mars 2020

For oss i Skjærgårds er det usikre og annerledes dager på jobb. Denne uken ble Russetreffet Kragerø ble avlyst og vi måtte avlyse alle Team Skjærgårds sine oppdrag ut skoleåret. De siste dagene har Koronaviruset virkelig endret samfunnet vårt for en periode.

I sommer planlegger vi å arrangere Skjærgårds Music & Mission Festival for 40ende gang.
40 år med festival uten et eneste opphold. Det ville vært ergerlig om Koronaviruset skulle sette en stopper for det. Men det kan skje. For oss vil det være et svært utfordrende utfall, og derfor tar vi konsekvensene av situasjonen vi er inne i.
Fra og med mandag 16.mars blir vi som jobber med Skjærgårds Music & Mission Festival permittert i 80%, og i første omgang gjelder dette for to måneder.

Til alle dere som har kjøpt eller kommer til å kjøpe billett; Takk for at dere tror på oss, og at dere stoler på at vi lager en uke som er vel verdt å bruke tid og penger på. Hvis det utenkelige skulle skje vil dere få nærmere beskjed om hvordan dere vil få refundert billetten..

Vi gleder oss til sommeren, og vi håper vi får muligheten til å vise dere hva vi har jobbet med det siste året!
Temaet for årets festival er «Øyeblikk», og vi håper alle vil bruke denne tiden til å skape gode øyeblikk, gi andre gode øyeblikk og ikke minst at vi lar Gud påvirke hvert øyeblikk. Vi ønsker også å rette blikket vårt mot menneskene rundt oss, og å være solidariske, vennlige og tålmodige.
Ta vare på hverandre. Sammen vil vi be om at dette skal gå fort over, og at de som blir rammet av Koronaviruset skal oppleve kjærlighet og trygghet av oss som står rundt.

Har du spørsmål angående Skjærgårds så føl deg fri til å ta kontakt på mail post@sginfo.no.

Mvh
Roar Korsæth Eikli
Festivalsjef
Skjærgårds Music & Mission Festival