Skjærgårds Music and Mission FestivalNyheterInformasjon om Skjærgårds Music & Mission Festival og Koronavirus

Informasjon om Skjærgårds Music & Mission Festival og Koronavirus

Publisert 16. mars 2020

For oss i Skjærgårds er det usikre og annerledes dager på jobb. Denne uken ble Russetreffet Kragerø ble avlyst og vi måtte avlyse alle Team Skjærgårds sine oppdrag ut skoleåret. De siste dagene har Koronaviruset virkelig endret samfunnet vårt for en periode.

I sommer planlegger vi å arrangere Skjærgårds Music & Mission Festival for 40ende gang.
40 år med festival uten et eneste opphold. Det ville vært ergerlig om Koronaviruset skulle sette en stopper for det. Men det kan skje. For oss vil det være et svært utfordrende utfall, og derfor tar vi konsekvensene av situasjonen vi er inne i.
Fra og med mandag 16.mars blir vi som jobber med Skjærgårds Music & Mission Festival permittert i 80%, og i første omgang gjelder dette for to måneder.

Til alle dere som har kjøpt eller kommer til å kjøpe billett; Takk for at dere tror på oss, og at dere stoler på at vi lager en uke som er vel verdt å bruke tid og penger på. Hvis det utenkelige skulle skje vil dere få nærmere beskjed om hvordan dere vil få refundert billetten..

Vi gleder oss til sommeren, og vi håper vi får muligheten til å vise dere hva vi har jobbet med det siste året!
Temaet for årets festival er «Øyeblikk», og vi håper alle vil bruke denne tiden til å skape gode øyeblikk, gi andre gode øyeblikk og ikke minst at vi lar Gud påvirke hvert øyeblikk. Vi ønsker også å rette blikket vårt mot menneskene rundt oss, og å være solidariske, vennlige og tålmodige.
Ta vare på hverandre. Sammen vil vi be om at dette skal gå fort over, og at de som blir rammet av Koronaviruset skal oppleve kjærlighet og trygghet av oss som står rundt.

Har du spørsmål angående Skjærgårds så føl deg fri til å ta kontakt på mail post@sginfo.no.

Mvh
Roar Korsæth Eikli
Festivalsjef
Skjærgårds Music & Mission Festival