Skjærgårds UNIK er den del av Skjærgårds Music & Mission, som er Nord-Europas største kristne musikkfestival for ungdommer og arrangeres i 7.-10.juli 2022.

Skjærgårds UNIK arrangeres 8. juli og er et samarbeid med Skjærgårds LIVE og Agder og Telemark bispedømmes arbeid for et inkluderende kirkeliv.

Hva er Skjærgårds Unik?

Fredag 8.juli arrangeres Skjærgårds UNIK, for fjerde gang. Målet med Skjærgårds UNIK er å tilrettelegge for at ungdommer med funksjonsnedsettelse og utviklingshemming kan oppleve å være med på Skjærgårds. Dette gjøres ved å ha et eget program og ved å la deltakerne få oppleve Skjærgårds på egne premisser. 

Skjærgårds UNIK på Facebook

Program
Programmet for Skjærgårds Unik-dagen er som følger:
10.30 Velkomstsamling på LIVE-scene
12.30 HEL-gudstjeneste i Fjellkirka
13.00 Lunsj på LIVE-scene
14.00 Konsert med Tore Thomassen i Fjellkirka

Deltagerne står fritt til også å benytte seg av annet program som skjer på festivalen denne dagen.
NB: Kan komme endringer i programmet.

Transport
Deltagerne må selv sørge for å komme seg til festivalen, men vi vil sørge for at deltagerne på festivalen vil få tilgang til parkeringsplasser som er sentralt plassert på øya. Vi vil tilby intern transport på øya for de deltagerne som har behov for det. Gi beskjed om dette i påmeldingsskjemaet.

Mat
Vi vil ønske alle velkommen fra 09.30. Etter velkomstsamling (kl 10.30) og konsert (kl 12.00) serverer vi lunsj i fellesskap på festivalområdet kl 13.00. Ut over dette har festivalen en rekke utsalgssteder hvor man kan kjøpe både kald og varm mat.

Helse
Festivalen er godt bemannet med helsepersonell. Leger og sykepleiere vil til enhver tid være på vakt på festivalen. Festivalen har også en egen ambulanse i beredskap.

Ledsager
Deltagerne kan ta med seg så mange ledsagere som er nødvendig. Ledsagerne vil få gratis entré på festivalen.

Pris
Dagspass for onsdag koster 750,-. Deltagere på Skjærgårds UNIK vil få dagspass til 375,- inkludert lunsj. Ønsker dere å gjøre dette til en familiedag så vil vi også tilby samme pris til søsken. (Prisene forutsetter forhåndspåmelding)

Lederseminar om inkludering
Onsdag 2.7 kl. 14.00 Blir det et åpent lederseminar om inkludering på kulturtorget. Her er alle som er på Skjærgårds velkommen!

Påmelding, betaling og ankomst

Siste frist for påmelding er mandag 4.juli.

Når du ankommer øya vil det være skilter til festivalkontoret. Alle henvender seg her. I festivalkontoret sier du navnet ditt, så får du utdelt festivalbåndet. Da vil du også få informasjon om hvor du kan parkere og hvor du skal møte opp.

Ytterligere informasjon eller spørsmål eller behov for tilrettelegging kontakt:
Rune Rasmussen telefon 48997100 eller rune.prest@gmail.com.
Ingeborg Gunnersen telefon 90627050 eller ingeborg@sglive.no

Velkomstsamlingen begynner kl 10.30, men vi anbefaler at dere kommer til kl.09.30

Vi sees på Risøya!