Alle som bestiller standsplass til Skjærgårds Music & Mission Festival må sette seg inn i følgende vilkår for bestilling, samt videreformidle disse til de som skal bemanne standen:

 • Standplass på våre Skjærgårds Music&Mission Festival forbeholdes aktører som har et definert kristent verdigrunnlag.
 • Hver stand står fritt til å profilere sin organisasjon/arbeid og må respektere at standsgata ikke er en plass for å fronte kontroversielle teologiske, etiske og politiske synspunkter.
 • Det er ikke tillatt å dele ut/selge mat/drikke fra standplass.
 • Salg av varer er ikke tillatt uten at det er gjort avtale om dette på forhånd.
 • Vi oppfordrer dere til å opptre med aktsomhet og vise skjønn i forhold til markedsføringsfremstøt. Skap heller miljøtiltak som gjør det spennende for deltagerene å stoppe opp ved deres stand.
 • PR-fremstøt utenfor standsgata er ikke tillatt uten spesiell tillatelse eller samarbeid med arrangør.
 • Standsinnehaveren står selv ansvarlig for å rydde sitt område før avreise.
 • Alle standsinnehavere må ta hensyn til hverandre og ellers følge de retningslinjer som blir gitt av festivalledelsen.
 • Skjærgårds refunderer ikke billetter dersom stands rekrutterer deltakere som allerede har kjøpt billett til å bemanne standen under festivalen. Vi refunderer heller ikke ubenyttede billetter for standsmedarbeidere.
 • Tidligste tidspunkt for nedrigg av stand er når siste konsert er i gang på hovedscenen lørdag kveld. Alle stands må være rigget ned innen søndag klokken 11:00

Priser standsplass Skjærgårds Music & Mission 2023

Enkel stand 3x3m (inkl. 2 festivalpass)8 250,-
Dobbel stand 6x3m (ink. 3 festivalpass)15 500,-
Ekstra standspersonell (kun én ekstra)1 910,-
Parkering på Risøya800,-
Telt enkel stand3 000,-
Telt dobbel stand5 600,-

Her kan du bestille standsplass til Skjærgårds Music & Mission 2023

Slik gjennomfører du bestillingen:

 1. Gå til skjemaet nederst på siden og velg 1 stk billett, uansett om du skal bestille enkel (3x3m) eller dobbel stand (6x3m)
 2. Fyll inn deg som billettkjøper og betalingsinformasjon (Hvem som skal stå på standen kommer senere)
 3. Fyll deretter ut feltene om organisasjon og legg til personer som skal stå på standen deres. Her har du også mulighet til å velge dobbel stand og bestille telt

Vi er klar over at det er vanskelig å tidlig ha klar informasjon om hvem du/dere skal sende på stand, og det er derfor mulig å endre dette helt frem til og med 30. juli. Finn ordrebekreftelsen du fikk på e-post, og trykk «Klikk her for å se hele bestillingen». Trykk deretter på «endre»-knappen for å gjøre forandringer på bestillingen. Merk at det blir sendt ut personlige billetter på epost 3. juli, og det er viktig at navnene på de som skal bemanne standen er korrekt registrert i bestillingen før denne datoen.

Faktura blir sendt ut etter at festivalen er gjennomført.

Dersom du har problemer med å laste inn bestillingsvinduet kan du gjennomføre bestilling av standsplass direkte på checkin.no