Skjærgårds Music and Mission FestivalGrupper – Digital festival 2020

Skjærgårds Music & Mission Festival hjem til deg!

3. – 5. juli arrangeres Skjærgårds Music and Mission Digital Festival. Vi kommer til å live – streame 24 timer i døgnet, og programmet vil skje fra tre ulike scener. Det blir konserter med norske og utenlandske artister, det blir morgenmøter, happening, kirkekaffe, LIVE quiz og basar. Denne helgen kommer til å bli smekkfull av både tull og tøys, og alvor. SGMM Digital Festival kan selvfølgelig sees akkurat der du vil, om du er på hytta, i båten eller på jobb. Men som alle andre festivaler er det jo mye gøyere å dra på festival sammen 

Streamen vil bli gjort tilgjengelig på Youtube-kanalen til Skjærgårds, og det er helt gratis å være på festivalen i år! I tillegg vil festivalen sendes i sin helhet på Radio 3:16 og TBN Nordic.

Samle ungdommene til digital festival

Nå har myndighetene åpnet for at man kan samles opp til 200 stk på et så lenge man holder seg til de gjeldene smittevernreglene. Hva med å samle ungdomsgjengen til digital festival i ditt lokale bedehus eller kirke? Så kan dere sammen delta på tidenes første Skjærgårds Digital Festival!

Tips til hvordan lage lokal Digital Festival

  • Samle ungdommene på fredag og lørdag kveld, og søndag formiddag, og se SGMM Digital Festival på storskjerm sammen
  • Samle ungdommene deres til overnattingsparty i kirken, bedehuset el. og vis SGMM Digital Festival live på storskjerm døgnet rundt i 48 timer
  • Arranger spennende aktiviteter mellom noen av konsertene
  • Gjennomfør ulike konkurranser, for eksempel hvem som kan lage den beste campen/soveplassen hvis dere har overnattingsparty
  • Server «Skjærgårdsmat» som f.eks Gregersburgere og Skjærgårdsdrøm
  • Del inn i mindre grupper og delta som lag på quizen fredag
  • Snakk sammen om erfaringer fra talene
  • Delta aktivt selv om ting foregår på skjerm! Opplevelsen blir mye bedre om man synger med, kommenterer på sosiale medier og kanskje sender noen meldinger til studio?

Ta kontakt
Hvis dette hadde hvert aktuelt for dere så ta kontakt med oss (post@sginfo.no). Hvis det er noe dere ønsker fra oss, så skal vi prøve å hjelpe! Under festvialen ønsker vi også å ha noen stemningsrapporter fra rundt omkring i Norge, så kanskje dere kan bli med på live-sendingen? Vi vil gjerne høre fra dere!

Få støtte
Trenger dere økonomisk støtte til et slikt arrangement kontakt våre samarbeidspartnere FriBU, ACTA eller Skjærgårds LIVE. De kan hjelpe dere med frifond støtte til et slikt arrangement.

Vi gleder oss til å lage digital festival, og vi håper mange av dere vil være med oss denne helgen!