6.-11. JULI 2021

Kjøp billett her

Billettpriser

Laster Crew...

Enkeltpåmelding

Gjelder deg som skal bestille en eller flere enkeltbilletter.

Skjærgårdsbuss

I samarbeid med nor-way.no og andre buss-selskaper vil vi sette opp Skjærgårdsbusser fra hele landet.
Mer inforamsjon om påmelding/avgangssteder kommer snart.

Gruppepåmelding – I salg fra 1. desember

Det lønner seg å reise som gruppe! Gruppepåmelding gjelder dere som reiser 10 eller flere personer sammen – vennegrupper, menighetsgrupper eller kanskje en gruppe fra skolen din?

De som oppretter gruppepåmelding bekrefter at dere blir minst 10 personer i gruppen. Gruppeleder registreres som første deltaker. Når det er gjort vil du få en påmeldingslink til din gruppe som du deler med de andre.

Deltakere i gruppen melder seg på via linken de får fra gruppeleder og betaler for sin egen billett med VISA. Det er også mulig for gruppeleder å laste opp en Excel-fil med deltagere i gruppen og så få tilsendt en faktura for alle gruppemedlemmene samlet.

Gruppepåmelding gjelder kun ukespass. Helge- og enkeltbilletter kjøpes enkeltvis. Snakk med oss dersom dere ønsker å reservere plass til flere enn de som har kjøpt ukespass.

NB! Når du kommer til bestillingen så er det du som gruppeleder som skal registreres som første deltaker. Når det er gjort vil du få en påmeldingslink til din gruppe som du kan dele med de andre.

Strøm til Campingvogn og Bobil

Hvis du kjøper ukespass kan du bestille strømtilkobling om du planlegger å reise med campingvogn eller bobil! Maks strømbelastning er på 400W, og du må ha med egen skjøteledning på min. 10m. Strømtilkobling koster 500,- og du får bevis når du henter din billett i festivalkontoret.
Merk at dette gjelder KUN for campingvogn og bobil, IKKE teltplasser.

Rabatter gjennom Samarbeidsorganisasjoner

Det finnes muligheter for å kjøpe billetter til gode priser via våre samarbeidspartnere (Skjærgårds LIVE, Acta, FriBU). Dette gjelder ikke for Earlybird-billettene. Ta kontakt med den enkelte organisasjon for mer informasjon.

Generelle vilkår

Programmet kan endres uten forvarsel.
Kjøpt billett er personlig og kan ikke refunderes. Vi erstatter ikke billetter som har blitt tapt eller stjålet.

Skjærgårds Music & Mission Festival er en rusfri festival og vi forbeholder oss retten til å bortvise personer som ikke overholder dette.
Les mer her:  Campingregler

 

Med forbehold om feil.